14 Ekim 2014 Salı

Steam İçin Türk Lirası Desteği Kapıda

Valve'in 2014 yılında gerçekleştirdiği konferansta Steam için müjdelediği para birimi desteği sonunda geliyor. Steam'e eklenecek yeni para birimleri arasında Türk Lirası da bulunuyor. Konu hakkında detaylar haberimizde.



2014 yılı başında Valve tarafından gerçekleştirilen konferansta geleceği müjdelenen yeni para birimleri sonunda geliyor. Yeni para birimleri arasında Türk Lirası da bulunuyor.

Ekim ayının sonunda geleceği belirtilen yeni para birimlerinin kesin olarak 21 Ekim'de geleceği doğrulandı. Milyonlarca oyuncu tarafından beklenen yeni para birimi desteklerinin Steam'de büyük gelişmelere neden olması bekleniyor.

Satışları büyük oranda artırması beklenen yenilikle birlikte 21 Ekim sonrası tüm Türk kullanıcılar satın aldıkları oyunları Türk Lirası ile ödeyecekler. Daha önceki hesaplarda bulunan bakiye ise, 21 Ekim'deki Dolar kurlarına göre Türk Lirasına dönüştürülecek.

Kullanıcılar, Steam istemcileri ya da Steam internet sitesi üzerinden bakiyelerini kontrol ederek bakiyelerinde ne gibi değişimlerinin gerçekleşeceğini görebilecekler.

> Steam için TL desteği yeterli mi? Başka ne gibi yeniliklerin olmasını isterdiniz?

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa