16 Ekim 2014 Perşembe

OSX 10.10 Yosemite Yayında!

Uzun zamandır final sürümünün yayınlanması beklenen OSX 10.10 Yosemite, az önce yayınlandı. Ücretsiz olarak Mac Appstore üzerinden yükseltilebilecek olan OSX Yosemite hakkında detaylar, haberimizde.



Mac kullanıcılarının çok uzun bir süredir beklediği OSX Yosemite, az önce önceki OSX Mavericks sürümünde olduğu gibi ücretsiz olarak  yayınlandı.

Tamamen yenilenen arayüzü ile dikkat çeken OSX Yosemite, içinde bulunduğumuz dönemin en yoğun olarak kullanılan hafif, güzel ve kullanışlı tasarımı olan Düz tasarım (Flat Design) görünümüne sahip.

Ön izleme sürümüne kıyasla büyük değişimler geçirmemesine rağmen pek çok şeyde de değişiklik yapılmış. Ayrıca tasarımın etkileri Safari, iTunes gibi uygulamalarda da açıkça görülüyor.

Spotlight ve Safari gibi uygulamaların tamamının yenilendiği ve pek çok yeni özellikle gelen OSX Yosemite bugün itibariyle Mac Appstore üzerinden ücretsiz olarak yükseltilebiliyor. Eğer sizde denemek isterseniz aşağıdaki bağlantı yardımıyla OSX Yosemite'i yükseltmesini yükleyebilirsiniz.


> OSX Yosemite'i beğendiniz mi? Yorumlarınızı alalım.

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa