14 Ekim 2014 Salı

Blogger Slider Son Yazılar Eklentisi

Blogger eklentilerinden slider son yazılar eklentisi bloglarımıza nasıl uygulayacağımızdan bahsedelim. Blogger eklentileri ile var olan blogger bloglarımızı daha da özelleştirerek kullanıcı dostu yapmak mümkündür. Web ortamında Blogger son yazılar eklentisi hakkında bir çok makale bulabilirsiniz. Bu son yazılar eklentisinin farkı ise slider'dan oluşmasıdır. Slider son yazılar eklentisini blogunuza eklemek için aşağıdaki adımları blogunuza uygulayınız. 
slider blogger son yazılar eklentisi
son yazılar blogger

Blogger sitenize giriş yaptıktan sonra Yerleşim sekmesinden Gadget ekle butonuna tıklayın. Ardından Html javascript'i seçin ve aşağıda yer alan kodları bu kısıma yapıştırın.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/default-style.min.css"/>
<div id="slider-rotator" class="slider-rotator loading"></div>
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://blogger-json-experiment.googlecode.com/svn/resources/blogger-feed-rotator-plugin/blogger-feed-rotator.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
makeSlider({
url: "
http://ugurturkoglu.blogspot.com"
});
</script>
<pre></pre>


Kodlar içerisinde yer alan Kırmızı renk'teki adres alanına kendi sitenizin adresini yazmayı unutmayın. Blogger slider son yazılar eklentisi blogunuza eklenmiş oldu.

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa