15 Ekim 2014 Çarşamba

Uygun Fiyatlı Huawei Honor Holly Duyuruldu

Huawei uygun fiyatlı telefonlar üretmeye devam ediyor. Huawei bugün Honor Holly modelini, pek çok alt seviye Android cihaza rakip olarak satışa sunacak. Huawei Honor Holly hakkında detaylar haberimizde.



Alt seviye Android telefonlar, artık eskisi kadar tutmuyor olsa da Huawei ve Samsung gibi markalar, pes etmeden yeni telefonlar üretmeye devam ediyor. Huawei bugün alt seviye telefonlarına yeni bir model daha ekledi.

Honor Holly adlı yeni alt seviye model uygun fiyatlı olmasına rağmen çift SIM kart, 8 Megapiksel arka kamera, 4 çekirdekli 1.3 Ghz hızında  MediaTek işlemci ve 16 GB dahili depolama desteği özellikleriyle dikkat çekiyor.

Ayrıca Huawei Honor Holly'de 1 GB RAM, 2000 mAh batarya, 5 inç 720p HD IPS LCD ekran özellikleri de yer alıyor.

Huawei'nin 16 Ekim tarihinde Hindistan'da yaklaşık olarak 114 Dolar fiyat ile  satışa sunacağı Honor Holly modelinin ne derece başarılı olabileceğini çok merak ediyoruz.

Alt seviye cihazlara karşı biraz da orta seviye özelliklerin eklendiği Honor Holly'nin Xiaomi Redmi 1S ve Motorola Moto E modelleri ile rekabet etmesi bekleniyor. Bakalım ne derece başarılı olacak?

> Huawei Honor Holly ülkemize gelirse, satın almayı düşünür müsünüz?

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa