10 Ekim 2014 Cuma

Kurtlar vadisinde Ömer Baba Veda Etti

Türk Televizyon tarihinin şüphesiz en uzun soluklu dizilerinden birisi kurtlar vadisi. Yüksek bir izleyici potansiyeline de sahip. Dizide bugüne kadar oynayan karakterlerin sayısı da oldukça fazla. En fazla karakter sanırım kurtlar vadisi dizisinde. Dizinin yayınlandığı ilk bölümündeki kadrodan kalan karakterleri şöyle bir sıralar isek  polat, ömer baba ve nazife anne karakterleri sanırım. O karakterlerden biri olan ömer baba - Emin olcay son bölümde diziye veda etti.

Hatırlıyorum kurtlar vadisi dizisi ilk başladığında eski eğitim sistemimize göre 6.sınıfa gitmekteydim. Geçen onca sene okumuş olduğum lise üniversite öğrenimi derken kurtlar vadisi dizisini ara ara takip etmekteydim. Bazı zamanlar ömer babanın anlattığı hikayeleri dikkatle dinler bazı zamanlarda da o çıktığında kısa kes de heyecanlı sahnelere geçelim dediğim olmuştur. Hatta bazı zamanlar Ömer baba ne zaman ölecek dediğimiz de olmuştur.

İşte böyle ölecek ölmez derken ömer baba kurtlar vadisi dizisinde vadesini tamamladı. ömer baba öldü. Ölüm sahneside dizideki karakterine uygun bir şekilde senaryolanmış. Dizide ki ölümü üzerine sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Dizinin fanları twitterda ömer baba etiketiyle attıkları tweetlerle trendtopic listesine girdiler. Ömer babanın ölüm sahnesine gelince : 


Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa